Kodin sisustusideoita kesämökille

Kaipaako kesämökkisi piristystä ja uutta ilmettä? Moni käyttää paljon aikaa ja rahaa kotinsa sisustamiseen, mutta kesämökin sisustaminen saattaa jäädä puolitiehen. Kesämökki on paikka, johon mennään viihtymään ja rentoutumaan. Usein kesämökillä vietetään myös pitkiä aikoja kesälomalla koko perheen voimin. Siksi kesämökin viihtyisyys on tärkeä juttu eikä siitä kannata tinkiä. Kodin sisustuksen nettikauppa tuo ratkaisun tähän. Kauniisti sisustettuun kesäkotiin on mukava palata vuosi toisensa jälkeen viettämään hyvin ansaittua kesälomaa. Hyvin suunniteltu ja hillitty sisustus kestää aikaa, mutta kokonaisuutta voi myös uudistaa päivittämällä pieniä yksityiskohtia. Jo pienillä muutoksilla, kuten uusilla verhoilla ja sohvatyynyillä saa vaihdettua koko kesämökin ilmettä helposti. Pienet sisustusesineet sen sijaan tuovat kesäkotiisi persoonallisen ja yksilöllisen ilmeen, joka saa mökkinaapurisi kadehtimaan mökkiäsi. Viihdy paremmin kesämökillä laittamalla sisustus uusiksi kertaheitolla! Kodin sisustuksen nettikauppa tarjoaa monipuolisia sisustusratkaisuja sinunkin kesämökillesi.

Kesämökin sisustustarpeet ja perinteinen tyyli

Perinteinen-tyyliKesämökin sisustustarpeet eroavat yleensä tavallisesta kodinsisustamisesta. Kesämökki kuvastaa rentoa lomailua ja maalaiselämää, joten myös sisustuksen täytyy sopia tähän tarkoitukseen. Kesämökki on usein pakopaikka, johon pääsee karkaamaan hektistä kaupunkielämää ja työstressiä. Mökkeily tarjoaa mukavan hengähdystauon arkielämästä. Siksi et todennäköisesti halua, että kesämökkisi sisustus on suora kopio kotisi sisustuksesta. Koska kesämökki ei ole pysyvä asumus, siellä voi myös uskaltautua revittelemään ja kokeilla sisustuksessa juttuja, joita et ehkä rohkenisi tekemään kotonasi. Kodin sisustuksen nettikauppa rohkaisee valikoimallaan kokeilemaan jotakin uutta. Kesämökin sisustamisessa avainsanoja ovat helppous ja viihtyvyys. Kukaan ei halua viettää kesämökillä aikaa siivoten. Siksi simppeli sisustus ja helpot materiaalit helpottavat kesäkodin ylläpitoa. Kodin sisustuksen nettikauppa on ottanut kesämökkiläisten tarpeet huomioon valikoimassaan. Oman haasteensa sisustuksen saattaa tuoda myös kesämökin pieni koko. Hyvin suunnitellulla sisustuksella pienestäkin tilasta voi kuitenkin saada toimivan ja viihtyisän paikan, jonne haluat palata kesä toisensa jälkeen!

Kesämökin sisustamisessa suomalaisuus ja maalaisuus ovat teemoja, jotka saavat näkyä. Suosituin sisustustyyli kesämökillä on rustiikki maalaistyyli. Sijaitseehan suurin osa kesämökeistä metsän tai järven, tai parhaimmillaan molempien, äärellä. Värikkäät räsymatot ja puupinnat tuovat mieleen nostalgisia muistoja lapsuuden kesistä. Perinteistä tyyliä edustavat muun muassa pärekorit, seinäryijyt, ruutupöytäliinat ja tunnelmalliset pihalyhdyt. Perinteinen mummonmökki pitseineen ja kukkakuoseineen toimii myös hyvänä esikuvana kesämökin sisustamisessa. Kesämökin sisustus saa olla romanttisen röyhelöinen. Kesämökillä vanhat esineet yhdistyvät sulavasti uusiin sisustuselementteihin, ja lopputulos on kotoisan mukava. Kodin sisustuksen nettikauppa tarjoaa monenlaisia sisustusratkaisuja, jotka sopivat perinteiseen maalaistyyliin. Rustiikki maalaismökki auttaa mökkilomailijaa unohtamaan stressin ja rentoutumaan ympäristössä, jossa ajantaju ja arkihuolet häviävät.

Moderni kesämökin sisustus

Moderni-kesämökin-sisustusKoska sisustusmakuja on monenlaisia, kaikki eivät syty perinteisestä mummonmökkityylistä. Onneksi kesämökin sisustusta ei tarvitse rajoittaa pelkkään perinteiseen maalaistyyliin, vaan kesämökistä voi luoda myös modernin ja ylellisen kesäkodin. Yhä useampi suosii kesämökin sisustuksessa skandinaavisuutta ja yksinkertaisuutta. Skandinaavista sisustusta kuvaavat parhaiten vaaleat sävyt, luonnonmateriaalit ja näyttävät yksityiskohdat. Tätä sisustustyyliä voi soveltaa myös mökkiympäristössä. Kesämökki näyttää hyvältä puhtaan mustavalkoisella sisustuksella, jossa korostuvat hyvälaatuiset materiaalit ja erilaiset pinnat. Eri sisustustyylejä voi myös sekoittaa keskenään, ja muutama perinteinen sisustuselementti herättää minimalistisen ja puhtaan sisustuksen eloon. Moderni kesäkoti toimii paitsi lomapaikkana, se tarjoaa myös upeat puitteet erilaisten kesäjuhlien järjestämiselle. Viimeisen päälle sisustetulla mökillä kelpaa juhlia niin ripille pääsyä kuin viettää rapujuhliakin. Kodin sisustuksen nettikauppa on ottanut huomioon myös modernista tyylistä syttyvät sisustajat. Siksi kaupasta löytyykin perinteisen mökkityylin lisäksi myös skandinaavisen hillittyjä sisustuselementtejä. Tutustu nettikaupan valikoimaan ja inspiroidu löytämään oma sisustustyylisi.